Get Boost Bloguje

Pondělí 11. března 2019

Po čtyřech letech jsme se rozhodli založit blog, abychom se s vámi mohli dělit o novinky z oboru, nasbírané know-how a příklady dobré práce od nás i ze světa.

2019_01 Blogujeme

Dobrý den čtenáři, chtěl bych tě přivítat na našem novém Get Boostím blogu. Doufám, že tu najdeš relevantní informace a tipy, které ti pomohou zorientovat se v oblasti Influencer marketingu a ve světě sociálních médií.

Proč jsme založili blog?

Důvodů, proč jsme se rozhodli po více než 4 letech fungování založit blog, je několik. V první řadě se nám podařilo naakumulovat rozsáhlé know-how na základě několika set reklamních spoluprací s influencery a přijde nám škoda nechávat si to všechno pro sebe. Jako první influencer marketingová agentura v ČR a na Slovensku jsme vždy brali jako naši povinnost dělat osvětu. Vystupovali jsme, a i nadále budeme, v médiích a na odborných konferencích. Ale takto vypouštěné informace nejsou ucelené, nedají se najít na jednom místě, často v nich chybí důležitý kontext a nemůžeme jít v problematice do hloubky. A to teď chceme naším blogem změnit.

Druhým důvodem je snaha pomoci těm klientům, kteří si nemohou dovolit služby agentury. Chtěli bychom jim nabídnout alespoň nějakou hodnotu a dát jim základní informace, jak uspět v influencer marketingu a vyvarovat se těch nejčastějších chyb.

A třetím důvodem je snaha o profesionalizaci tohoto odvětví a vyvrácení těch nejčastějších a nejnebezpečnějších mýtů. Influencer marketing je mladé odvětví, proto chybí kvalitní zdroje informací a doporučených postupů. Nenajdete je ani v zahraničí. Pak se stává, že lidé, kteří s ním mají minimum zkušeností, se staví do pozice expertů a vypouštějí své rady nebo nabízejí konzultace, aniž by měli jakoukoliv praktickou zkušenost. Takovéto rady vás mohou připravit o peníze nebo dokonce trvale poškodit vaši značku.

Co na našem blogu najdete?

Připravujeme dvě série nadčasových fundamentů o tom, jak úspěšně spolupracovat s influencery a jak uspět jako značka na YouTube. To jsou naše hlavní oblasti expertízy, a o tu se s vámi rádi podělíme. Dále se chceme pustit do zpracování důležitých témat a vyvrácení nebezpečných mýtů a domněnek, které se v těchto oblastech často vyskytují. Také nepřijdete o zajímavé novinky z oboru, které vždy doplníme o náš komentář, aby vám nechyběl kontext. A v neposlední řadě zde chceme představit úspěšné projekty z těchto oblastí, ať už výsledky naší práce, nebo ukázky světové tvorby.

Jak často budeme publikovat?

Chtěli bychom udržet poměrně ambiciózní frekvenci dvou článků měsíčně. Ale uvidíme, jak realistické to bude. Chceme jít v tématech do hloubky a nabídnout vám, čtenářům, opravdovou hodnotu. Takže doufám, že naše případné proluky omluvíte.

Nechcete přijít o cenné know-how?

V první řadě si náš blog můžete přidat do záložek a jednou za čas se přijít podívat co zajímavého jsme pro vás připravili. Pokud chcete být stále v obraze a vědět o každém novém článku, tak vám doporučujeme sledovat nás na LinkedIn. A pokud vám stačí jednou za čas shrnutí toho nejdůležitějšího, co se událo v oboru, tak se přihlašte k odběru našeho kvartálního boostletteru. A pokud budete mít specifický dotaz na téma které jsme ještě nestačili zpracovat, tak se nám klidně ozvěte, rádi vám poradíme.

Sdílet

David Růžička

Managing Director Get Boost

Mým hlavním cílem je posouvat kvalitu našich služeb a výsledky naší práce stále kupředu. Zároveň se snažím o edukaci a profesionalizaci Influencer & YouTube marketingu u nás.

CO NOVÉHO V INFLUENCER & YOUTUBE MARKETINGU?Přihlašte se k našemu boostletteru a už vám nic neunikne Přihlásit Zavřít
Jsme: *

Menu