Blog

2023_19-blog_big_imlaggards-1.jpg
Influencer Marketing

Proč neotálet s Influencer Marketingem?

Nevyužívat influencery vás může přijít draho. Jaká rizika opozdilcům hrozí a co můžete udělat proto abyste se vyhnuli tomu nejhoršímu najdete v článku.

Proč neotálet s Influencer Marketingem?

Nevyužívat influencery vás může přijít draho. Jaká rizika opozdilcům hrozí a co můžete udělat proto abyste se vyhnuli tomu nejhoršímu najdete v článku.

Influencer Marketing Case Study

Jak jsme Albi zvedli tržby o 3 000%

Ptáte se, jestli se máte po letech zkušeností s influencer marketingem ještě stále kam posouvat? Jestli mohou být vaše výsledky lepší? V Albi si tyto otázky položili a vyplatilo se jim to.

Tik tok

Top 5 tipů pro úspěch vaší značky na TikToku

Chcete, aby byla vaše značka na TikToku vidět? Nevíte, co pro to musíte udělat? My vám to povíme.

Tik tok

Tajemství fungování algoritmu TikToku

V tomto článku se podíváme na to, jak funguje algoritmus TikToku a jeho způsob doporučování videí. Jeho pochopení je totiž stěžejní pro úspěch vaší značky.

Youtube

Jak to vlastně je s krátkým videem na YouTube?

Popularita krátkých, vertikálních videí roste. Většina značek s nimi pracuje především na TikToku, Facebooku či Instagramu. Ale víte, že je můžete sdílet i na YouTube? A že ve skutečnosti je na YouTube sleduje skoro dvakrát více lidí, než na TikToku?

Tik tok

Šmíruje Vás TikTok v mobilu?

V poslední době se opakovaně objevují varování před sociální sítí TikTok, která shromažďuje citlivé informace o více jak 1,5 miliardě uživatelů. Je to opravdu tak vážné? Jaké vám hrozí nebezpečí?

Influencer Marketing

Influencer marketing agentura

Ten nejčastější dotaz, který dostávám, je: “co vlastně ta influencer marketingová agentura dělá?” A s nevelkým odstupem je často následován otázkou: “proč bychom si ten influencer marketing neměli dělat sami?” Dnes se pokusím obě tyto otázky zodpovědět.

Youtube

7 YouTube funkcí, o kterých (možná) nevíte

Chcete ušetřit čas, zvýšit sledovanost a být opravdovým YouTube expertem? Pak byste měli znát těchto 7 funkcí.

Influencer Marketing

Jak vybrat Influencery

Co vše byste měli zohlednit při výběru influencerů do kampaně a jaká rizika na vás během tohoto procesu číhají, se dočtete v tomto článku.

Youtube

10 zásad úspěšného obsahu na YouTube

Jak zaujmout diváka obsahem, jak ho u videa udržet, jak ho přivést zpátky a jak to vše zopakovat? To jsou časté otázky nejen značek, ale i samotných YouTuberů. A dnes si na ně odpovíme.

Youtube

Novinky na YouTube I. 2019

YouTube kvůli kontroverzi s obsahem znovu zpřísňuje pravidla užívání platformy a začíná se cenzurovat. Co nového kromě poslední #voxadpocalypse přinesly uplynulé měsíce, se můžete dočíst v našem shrnutí.

Youtube

Jak nastavit YouTube kanál II.

Váš kanál už vypadá dobře na pohled, ale stále ještě vám chybí některé z důležitých nastavení. Máte nastavené tagy kanálu? Popisky u videí? Nevíte jak? Tak to jste našli ten správný článek.

Influencer Marketing

Influencer marketing ROI

Pokud chcete, aby se vám investice do Influencer marketingu několikanásobně vrátila, tak si nenechte ujít tento článek. Prozradíme vám, jak návratnost investice měřit a dáme vám tipy, jak se postarat o to, aby byla co největší.

Youtube

Jak nastavit YouTube kanál I.

Založením YouTube kanálu vaše práce ještě nekončí. Teď je potřeba ho co nejlépe nastavit. V tomto článku vám ukážeme, jak udělat kanál přehlednější a zpříjemnit divákům návštěvu.

Youtube

Jak založit firemní YouTube kanál?

Rozhodli jste se vytvořit YouTube účet pro vaši firmu? Tak to jste udělali krok správným směrem, protože online video táhne stále více lidí. Navíc se nejedná o nic složitého a celý proces vám zabere jen několik minut.

CO NOVÉHO V INFLUENCER & YOUTUBE MARKETINGU?Přihlašte se k našemu boostletteru a už vám nic neunikne Přihlásit Zavřít
Jsme: *

Menu